sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Jauheliha-kasvispannu

Tuli taas heiteltyä pannuun sitä sun tätä, mitä nyt sattui kaapista löytymään.
Vahingossa tuli niin hyvää että pitää tallentaa se tännekin :)
Tämä on täysin ALKUmainen jos jättää halloumin pois.
 Tämä annos on siis vain yhdelle!

100 g naudan jauhelihaa
Wokkivihanneksia
1 lehtikaalin lehti
Kourallinen pinaattia
1 dl luomukookosmaitoa
4 kirsikkatomaattia
Pieni pala tuoretta chiliä
2 cm viipale lampaanmaito halloumia
1 rkl T*Mun savuinen chili-tomaattikastike
Muita mausteita oman maun mukaan
Paistamiseen luomuvoita

Ruskista jauheliha voissa.
Poista lehtikaalista se "ruoto" ja lisää pannulle wokkivihannesten kanssa.
Kääntele vähän aikaa, mun parsakaalin palaset oli aika jättimäisiä.
Sitten pinaatti ja kookosmaito.
Anna hautua hiljalleen hetki.
Lopuksi lisää pilkottu tomaatti, halloumi ja chili sekä mausteet.
Itse laitoin Chilirouhetta, himalajan vuorisuolaa ja maustesekoitusta myllystä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti